Sini ada info terbaru dan scan gambar atau spoiler dari movie yang baru tu anyway eternal mungkin adalah watak antoganis well just andaian aku la si eternal ni mencuri memori double dan dan tukarkan pada monster? atau berikan pada orang jahat untuk guna? then hanya tinggal joker je pada shoutarou papepon usha gambar kat bawah ni





Tengok eternal macam ketua jahat jer


CycloneJoker Extreme Vs Eternal

Metal,Trigger,Heat,Luna Dan Cyclone dalam bentuk monster

monster Heat/Metal Vs Double HeatMetal form





Joker Vs Metal

Kamenrider Joker

CycloneJoker Vs Eternal

Shoutaro dengan Lost driver untuk bertukar menjadi Kamenrider Joker




P/s : Tengok je gambar2 ni membuatkan aku semakin ingin tengok movie nih perghh macam best.

Picture Source: Google.com

2 comments:

Roronoa Zoro said...

hoi.. aku pon teringin !!! =D

Viva La zuLL said...

kamen rider? cite gaban takder ke? hehehehehe

http://ohserius.110mb.com/blog.php

Klik Sini