Update baru lol lagu opening dari anime Rainbow harap korang enjoy.. hmm ni lagu dalam bahasa english? well aku minat nak letak jepun je tapi alang2 lagu ni sedap paper pon jadik lah hehehe kasik la komen skit kalau dah tengok tu. lagu nih feeling woooo hahaha pape pon enjoy!! ( Ntah nape lagu ni ader feeling sedih la)






RAINBOW Op song (Coldrain - We're Not Alone) - lyric

Sunlight was the only thing that felt right
before i came here
But inside it feels like it keeps raining
And every drop is like the tears we can drop
Cause inside we're all alone
But this place Gave us something
And somehow we are strong
There's a place inside this wall
Where rules and dreams are not yet lost
We'll Stand and climb against these wall
We fight this fight forever more
If there's a place inside this wall
Where we must go back to once more
Until the day we found that place
we're not alone


RAINBOW Op song (Coldrain - We're Not Alone) - lyric (malay)


Cahaya matahari adalah satunya yang dirasakan benar
sebelum ku tiba disini
Tapi didalam rasanya seperti sedang hujan
Dan setiap titik seperti air mata yang jatuh
kerana didalam kita bersendirian
Tapi tempat ini memberikan kita sesuatu
Entah bagaimana kita menjadi tabah
Terdapat tempat disebalik dinding ini
Dimana peraturan dan impian tidak lagi hilang
Kita akan bangun dan memanjat dinding ini
Kita berlawan perlawanan ini selamanya
Jika terdapat tempat disebalik dinding ini
Dimana kita harus kembali sekali lagi
Sehingga hari kita menjumpai tempat itu
Kita tidak bersendirian

1 comments:

Roronoa Zoro said...

lagu apa nie? mcm menarik jer?

Klik Sini