Salam .. hehehe korang ingat lagu doraemon? sebut jer doraemon mesti semua taw kan? haa seluruh dunia taw pasal doremon ni memang top ar hehehe ape yang aku nak citer? well aku nak citer pasal lagu2 jepon versi2 bahasa lain heeeeeeeee korang dengarkan maner satu yang best? hehehehe sini aku listkan yang aku jumpe :



Yang first ni lagu Original doremon pasti korang taw kan?


Ke dua plak ni Versi indonesia



Ke tiga ni Bahasa jepon tapi versi Heavy metal!



Ke empat lak Versi bahasa spanish



Yang ke lima ni versi Bahasa Thailand lak!



Ke enam lak versi Kantonese hehe


Ke tujuh lak versi remix


Haaa so antara semua ni versi maner korang suka? ahaks komen jangan tak komen!!

P/s : Aku ske versi asal la ahaks

all song source : 4shared.com

7 comments:

durrah khairuddin said...

nak yang ori jugak.. yang lain tak sedap lagi2 yang remix tu... mengarut je bunyi nye

mardhiah ismail (: said...

haha , ori je best !

Tfaaaaaa said...

versi asal laaa terbaikkkkkkk.ngehehe

Anonymous said...

hahaha..ori best agy...

Aus MeLankoLik said...

hahaak , memang byk versi , tapi yg ori die lagi best la . sempoi je

etam grecek said...

lalalala..aku sayang sekali..doraemon....

Leyha Saleyha said...

ofcourse lah yang ori. sebab dari kecik dengar. hehe

Klik Sini