Hohoho pagi tadi aku bangun awal lol pergh pukul 6 dah banguh hehehe pas solat terus cepat2 bukak chanel tv Asahi time pukul 7 Pagi!!!! wah2 x sabar aku nak usha citer kamenrider double hehehe usha laa punya usha last2 bersambung lol then ader preview ep akan datang ep 36 hoho ader tunjuk form accel trial form wohhhhhh haha sini aku nak citer sket pasal form tu.


Accel Trial Form



First skali kalau nak bertukar untuk trial form ni kene ader Trial memori Haa bila guna jer memori ni terus perisai berat2 kat badan Accel tu jatuh kira ringan la dalam trial form tu pastu lagi laju. tapi ader kelemahan bila dalam mode Trial ni defence dia jadik low 50/50 yela perisai dah xder hahaha bagaimanapon dalam bentuk ni dia boleh serang bertubi-tubi kat musuhnya dengan pantas lak tu pastu kuasa pemusnah yang kuat lak rasanya mesti ala ala badang ni.

Ah lupa lak Maksiimum Drive Dalam form ni memang kuat camnerpon Dalam mod Trial ni Maximun Drive boleh tahan selama 10 saat je kalau tak Pertukaran tersebut akan dibuang secara paksa. well stakat ni jer review aku hohoho komen jangan x komen.


5 comments:

MangkOk cHenTa ♂ said...

perghh..kamen rider.....
giler r....aku minat komik je
zint minat kamen rider ni...
weh...ko buang le word verify kat bawah ni..

Rusher20x said...

Xleh buang la x reti hhuhhuhuhu

MangkOk cHenTa ♂ said...

ler..
gi kat setting la...aiyOo..ade la..cari2 la..hik2.lupe da..

hakimfaridzul said...

wah!!!

aku suka kartun kamen rider ni!!!

NiZaM Limited said...

Oitt..sape kate kamen rider tu kartun..
laen la..aku pon minat kamen rider gak. best psl grafik dia terbaek. ngehh...

Klik Sini