Kamenrider Regulus atau thrice?

Uish sedang aku usha web aku ternampak lak pasal rumor kamenrider selepas double hmm cam xnak percaya jer tapi nampaknya kamenrider yang di rumor-kan ni based pada 12 zodiak atau horoskop hmm aku pon pening ada yang mengatakan nama kamenrider adalah Regulus Dan ada yang cakap Thrice aku pon x taw maner satu yang betul but design belt kamenrider ni ader 3 lobang lubang haper? untuk letak syiling dalam pertukaran nanti .. dengar2 cerita kamenrider ni ader 3 mod tapi belom dipastian lagi la yang aku taw ader kaler merah,kuning, Hijau . woish lampu trafix light sudaaaaa kalau korang nak tengok kat bawah ni haa design belt tu ..



sempoi tapi kenapa harus zodiak/horoskop?


seperti yang korang taw zodiak ader 12 kan? tapi bintang regulus? haaregulus adalah bintang yang paling terang berdekatan dengan leo. kamenrider baru ni nampaknya bermotifkan semulajadi,haiwan dan tumbuh-tumbuhan. rasanya dari banyak2 kaler tu untuk serasikan dengan mod ni kot haha dan pendapat aku kaler merah mod regular kot hahaha form warna merah mungkin burung phenix kot well pendapat aku la dan form kaler hijau macam kumbang tanduk jer. haaa papepon kita nantikan kemunculannya kat bawah ni ader listkan senarai pelakon tapi khabar angin je xtaw betul ke x hahah


-Matsushima Shota:
http://www.amuse.co.jp/artist/matsushima_shota/

-Yanagishita Tomo:
http://blog.watanabepro.co.jp/yanagishitatomo/index.html

-Tano Asami:
http://blog.amuse.co.jp/tanoasami/p/

tu je info yang aku dapat stakat ni haha anyway thanks for the following blog :
http://tokuinsider.blogspot.com/
http://gideonburogu.blogspot.com/

5 comments:

NiZaM Limited said...

Wahh..yg benar ni.
bila regulus nak kluar?
kamen rider decade movie war pon dah kluar RAW pnye. tunggu sub kluar. kite serangg.. ngehh..

Nuraisyyah said...

hahak..dlu kecik2 aisya ske pnggil kamenrider ni "mentadak-mentadu"..sbb mate die cm bntg 2..kihkihkih..;p
btw, nice info :)

Rusher20x said...

hahha nizam ni cuma rumor jer x dapat dipastikan lagi

nuraisyah thanks .

papepon thanks pada korang yg komen

NiZaM Limited said...

asyik2 rumor..
haha..

timhar said...

long live kamen rider.. ngeee~

Klik Sini