Wahh Movie shinchan untuk tahun ni di pawagam jepon pada17th April 2010 hoish kat jepon dah lepas huhuh tapi kita kat malaysia kene la tggu sampai dvd kuar lebih kurang dalam bulan 7 kot well sini ader serba sikit yang aku faham dan leh citer kat korang sket dalam movie ni shinchan dibawa oleh seorang perempuan untuk selamatkan dirinya dan juga bakal isterinya di masa depan . huh? shinchan nak kawin? haaa dalam masa hadapan ni Shin chan adalah Action kamen hehhe wahh hebat eh dalam movie ni ader tunjuk shinchan menghalang orang jahat dari mengahwini bakal isterinya papepon apakan yang akan berlaku pada shinchan? ape yang orang jahat tu nak dari shinchan? dan apakah motifnya? pape pon kita nantikan movie shinchan yang menarik ini!!! kat bawah ni ader Trailer korang usha2 lar




P/s : aku memang minat gler shinchan!!

Klik Sini