Smlm aku usha2 web nak tgk pasal movie taisen then aku tengok dah release so aku cepat2 la download hahaha best gak citernyer sini aku write sket spoiler , well movie ni start terbahagi pada 3 bahagian sini aku listkan :




  • First ni citer pasal decade decade ntah kenapa tetiba lak jadik jahat aku pon x faham habis semua rider dia kill yang peliknyer rider yang di kill semua jadik kad then natsumi lak jadi kamenrider kivaara agak memeningkan la untuk tengok then pas si natsumi bunuh tsukasa entah camner tsukasa boleh datang balik penin tol hahaha jadi utk final event dalam bahagian satu ni decade lawan ngan monster yang x salah aku monster dari dalam citer kamenrider black atau black RX kot pergh decade sorang x bleh blah nak lawan then rider2 lain pon datang la tolong hohohoho kat bawah nih ha ader gambar rider pg tolong then utk last tetiba monster tu lari lak then continue.


pergh semua rider aku kenal


Nampak ganaz



















  • Yang kedua plak pasal Double alaaa citer pasal sejarah camna koutaro dan philip ni boleh jadik kamenrider serta pasal first diorang henshin jadik FANG JOKER dan juga ader citer pasal otai diorang si Kamenrider skull well kamenrider skull yang dalam ni hanya penyamar yang gunakan memori Dummy hoho Yang buat aku x faham kenapa lepas si double hentam tetiba jadik monster lain lak pastu dia lari plak then continue.. Kat bawah ni gambar kamenrider skull ngan Fang joker.


Kamenrider Skull


FANGJOKER






















  • haa yang last ni citer pasal dua dua tengah kejar yang monster tadi double dan decade tetiba terjumpa kat satu dunia.. orang jahat lak bekerjasama hehehe ape yang penting? kerjasama!! cam wonderpet la plak ehh jangan ingat orang jahat je kerjasama kamenrider pon kerjasama taw haha dalam babak last ni dapat usha semua rider bertukar jadik form last untuk lawan kapal besar tu kalau x salah aku tu kapal dari kamenrider Black kot yang ketua dia nama general apetah lupe lak haha well last utk citerni si Decade tukarkan Double utk final form . Wahh boleh plak Double berpecah jadik 2 orang haha then diorang kill monster tu abess hahaha.



Dua dunia bersatu




Double kene koyak?




WAH!! jadik dua


Well pada pendapat aku citer ni banyak kekeliruan terutama pada Decade yang lain aku x kisah sangat papepon korang kasik la pendapat hehehe utk peminat kamenrider aku dengar movie baru den-o trilogy dah nak kuar .. well kita nantikan!!!

3 comments:

Roronoa Zoro said...

perhh!! review terbaek lah ! macam nie la bro.. baru aku bernafsu nak baca blog hang.. hehe.. =P

anyway, xde download link ker?

rObin@ayuE said...

aku ada tengok kamen rider..tapi cam bohsan jer..huhu tengok 15 minit je kot pas tu tutup layan b.o.f hehehe...

soclose2213 said...

ni klu anak tgk ni, pasti mama dia dah xboleh nk buat 'keje'..

Klik Sini