haa sini ader lagu best aku nak share ngan korang pergh lagu yang feeling siot lagu jiwang ar papepon citer Heroman ni boleh tahan best gak kalau korang berminat nak tgk cuber2 la tanyer pakcik google . ni lagu ending yang pertama heroman memang best!! korang tengok dan enjoy aku dah buat karaoke siap hehehe ngan translation lagi tgk je kat video tu penat woo buat.







Flow - Calling Heroman Ending Song

Kono koe ga kikoete imasuka?
Yonde Iru Mune no zutto
Oku no tokoro de
Douka Hitori Bocchi no
Sono tonari no mou hitori no hitori bocchi de isasete
Datte futari ireba futari bocchi sa
Hora ne mou hitori ja nai
Dareka ga soba ni nai no ga?
Samiishi wake ja nain da yo
Kono itami dareka kidzui te to
Sonna kokoro de kitto naite tan da ne
Ima saigen nai Kanashimi no yousai wo Uchikutaite
Kimi wo tsurete Yuku yo
Likai zenryoku de Hashirikirunda Oiteikareta kimi ga matsu
Namida no basho he
Kimi wo shinjite moete iru
Boku no tokoro he
It's calling for yourself


Flow - Calling Heroman Ending Song - Malay

Bolehkah kau mendengar suara ini?
Ianya sedang memanggil
Jauh dari dalam hatiku
Jika kau kesunyian
membuatkan seseorang bersamamu juga sunyi
Kerana jika Kau dan aku kita hanya berdua
Lihatlah kau tak bersendirian lagi
Walaupun tiada sesiapa disisiku
Tak bermakna aku Kesunyian!
Jika seseorang menyedari kesakitan ini
Pastinya hati mereka akan menangis
Sekarang ku hancurkan gerbang kesedihan tak berkesudahan ini
Dan membawa dirimu bersamaku
Kau faham? aku akan Berlari dengan penuh kuasa ke tempat yang kau tunggu
Di tempat kau menangis
Ku percaya padamu sepenuh hati!
Datanglah kepadaku
Ia memanggil dirimu


p/s : komen jangan x komen lagu ni paling kerap main kat playlist aku ahaks

5 comments:

nuRuLain_zAiNi said...

haha..umo bapa ni??

areleaf said...

mcm best..nnti gua try cari manga die..

bH said...

wah..heroman..aku tak pernah tau pun wujud anime ni

Rusher20x said...

nantikan full version lagu ni esok dengan videoclip artist dan karaoke serta translation

senorita_alynne said...

Salam..
Wah Bila Bace Lirik BM Tuh Amat Jiwang!
Tp Best La Lagu Nih

Ok! Sila Lawat / Follow Blog Sy
http://senoritalynne.blogspot.com

p.s: Awk Suke Anime Ekh? Me Too~

Klik Sini